top of page
Family on Digital Tablet_edited.jpg

KOM SÅ LÄR VI OSS

om varandra

A 1046 Introduction

1046-teamet består av över 20 organisationer från hela Sverige. Håll ögonen öppna för mer information om kampanjen, varför den behövs och lär dig mer om de olika typer av människor som arbetar tillsammans i projektet.

.

Från Uganda till Spånga

Vår första video handlar om Brandon Sekitto, en afrosvensk som i ung ålder flyttade från Uganda till en förort i Stockholm. Brandon kommer att berätta om sin uppväxt, sina ansträngningar att integreras i det svenska samhället och de hinder han mötte.

 

Brandon kommer också att dela med sig av sina förhoppningar om att personer inte bara ska ses som ansiktslös statistik, utan riktiga människor.


Blind är inte en identitet

Vår nästa video visar en dag i livet för Anna Bergholtz, en känd svensk journalist och aktivist i frågor kring funktionsnedsättningar, som blev blind vid 24 års ålder.

 

Vi kommer att dela med oss ​​av hennes berättelse när Anna navigerar bland de olika hindren som blinda möter över hela vårt land.


A Swedish Love Story

Vår tredje video berättar om Greg Fernandos val och vad som förde honom från Kanada till Sverige som invandrare.

 

Greg kommer också att berätta om de olika hindren han möter i Sverige, samt några lösningar vi kan diskutera för att bli mer inkluderande som land.

Att se varandra i Sverige

Vi är otroligt stolta över att presentera vår sista kortfilm innan sommaren — allt om den berömda fotografen och författaren Lola Akinmade!

I denna intima film delar Lola med sig av vad som inspirerar henne, hennes första intryck av Sverige, hennes förhoppningar för landets framtid och mycket mer. Du vill inte missa hennes insikter om kraften i att verkligen se och lyssna på varandra.

Följ 1046 på LinkedIn och den här sidan för att se fler berättelser och videor under året!

bottom of page