top of page
Family on Digital Tablet_edited.jpg

KOM SÅ LÄR VI OSS

om varandra

1046-teamet består av över 20 organisationer från hela Sverige. Håll ögonen öppna för mer information om kampanjen, varför den behövs och lär dig mer om de olika typer av människor som arbetar tillsammans i projektet.

.

Vår första video handlar om Brandon Sekitto, en afrosvensk som i ung ålder flyttade från Uganda till en förort i Stockholm. Brandon kommer att berätta om sin uppväxt, sina ansträngningar att integreras i det svenska samhället och de hinder han mötte.

 

Brandon kommer också att dela med sig av sina förhoppningar om att personer inte bara ska ses som ansiktslös statistik, utan riktiga människor.


Anna-och-ledarhunden-Chanti.jpg

Vår nästa video visar en dag i livet för Anna Bergholtz, en känd svensk journalist och aktivist i frågor kring funktionsnedsättningar, som blev blind vid 24 års ålder.

 

Vi kommer att dela med oss ​​av hennes berättelse när Anna navigerar bland de olika hindren som blinda möter över hela vårt land.


Annas video har premiär i mars 2024.

Vår tredje video berättar om Greg Fernandos val och vad som förde honom från Kanada till Sverige som invandrare.

 

Greg kommer också att berätta om de olika hindren han möter i Sverige, samt några lösningar vi kan diskutera för att bli mer inkluderande som land.


Gregs video har premiär i april 2024.

1046_GREG_6.jpg

Följ 1046 på LinkedIn och den här sidan för att se fler berättelser och videor under året!

bottom of page